• Meer dan 100 jaar
  • Specialisten in metaalbewerking
  • Altijd snelle reacties
  • Maatwerk producten

Metal skills

Metal Skills Adults

Metaalbewerking workshop. Inderdaad, Metal Skills: metaal bewerken, kanten, lassen. Bij Metal Skills maken we van metaaltechniek een feestje voor iedereen. Je leert samen iets nieuws, maakt iets moois en geniet van een hapje en drankje. Precies wat je nodig hebt voor een gezellig familie-uitje of een geslaagde teambuildingsactiviteit.

Grillen jullie straks burgers op een zelfgemaakte Smoker? Of gaan jullie voor gezellige avonden bij de tuinhaard?

Iedereen kan meedoen met de metaalbewerking workshop

Heb je 2 linker handen? Geen enkel probleem, ook dan kan je iets moois maken. Onze slimme engineers ontwerpen voor de workshop mooie producten die iedereen (jij dus ook!) kan maken.

En kom je er echt even niet uit, dan zijn wij er. Of die handige vriendin, collega of oom waar je mee samenwerkt.

Hapje, drankje, BBQ

Een vriendenuitje, familiedag of bedrijfsuitje draait natuurlijk niet om werken, maar om plezier en gezelligheid.

Wij ontvangen jullie in onze werkplaats met goede koffie of thee. Tijdens de workshop zorgen we voor een hapje en een alcoholvrij (veiligheid voor alles) drankje. Na het werk staat er een koud biertje, fris of wijn voor jullie klaar.

Toosten bij de BBQ of Smoker? Gezellig! Geef ons je wensen door, dan laten we je snel weten wat we allemaal voor je kunnen regelen.

Je eigen barbecue, vuurkorf of wandrek maken

Je kan ervoor kiezen om samen 1 product te maken of allemaal een eigen product. Wat je ook kiest, voor winkelprijs kun je straks genieten van je mooie selfmade barbecue, tuinhaard of wandrek.

Kies je voor een eigen product, dan maakt iedereen hetzelfde product. Daarop zijn de prijzen op de website tenminste gebaseerd. Maken jullie liever verschillende producten? Dat kan, we maken graag een offerte op maat.

Hier vind je de producten die je tijdens de workshop Metal Skills.

De kosten van zoโ€™n Metaalbewerking workshop en onvergetelijk uitje

De workshop kosten zijn โ‚ฌ25,- per persoon dit is incl. drinken en een hapje van onze BBQ. (Genoemde bedragen zijn excl. product kosten, prijzen voor workshop producten kunt u hier vinden.)
Voor een eerlijke prijs organiseer jij een vriendenuitje, familiedag of teambuildingactiviteit waar jullie nog lang over napraten. De prijzen zijn afhankelijk van het product dat jullie gaan maken, het aantal deelnemers en de overige invulling van jullie middag.

(Workshops voor minder dan 4 personen worden alleen doordeweeks gegeven.
Ook zullen prijzen per persoon variรซren onder de 4 personen.)

Metal Skills Kids

Kennismaken met (metaal)techniek. Dat is natuurlijk het leukst als je nog jong bent. Daarom verzorgen we met Metal Skills Kids techniekmiddagen voor kids.

De techniekmiddagen organiseren we samen met basisscholen en de metaalworkshops zijn speciaal gemaakt voor kinderen van groep 7.

De planning voor de Metal Skills Kids workshop is als volgt:

  1. De kids worden met open armen ontvangen bij Metal Skills Kids. Na ontvangst houden we een korte presentatie voor de kids. Tijdens de presentatie krijgen de kids leuke afbeeldingen en filmpjes te zien van de vorige workshops en onze werkzaamheden. Zo krijgen de kids meteen een goed beeld van wat hun te wachten staat. Ook word kort verteld wat we allemaal gaan doen tijdens de workshop.
  2. Na de presentatie gaan de kids omkleden. De kids worden voorzien van Metal Skills werkjassen, werkoverals, werkschoenen en laskappen.
  3. Dan gaan de kids starten met hun eerste opdracht. Dit is een individuele opdracht waarbij ze een mini-tuinhaard (waxinelichtjes houder) gaan maken. Alles wat de kids maken mogen ze mee naar huis nemen.
  4. Wanneer alle kids klaar zijn houden we even een korte pauze met een fruit hapje en een drankje.
  5. Na de pauze starten de kids met een groepsopdracht. De ene groep maakt een metalen Tarantula en de andere groep een T-Rex. Tijdens deze opdracht moeten de kids echt samenwerken als een team.
  6. Na dat de Tarantula en T-Rex klaar staan, worden deze verloot onder de kids.
  7. Aan het einde blikken we terug wat de kids allemaal geleerd/gedaan hebben. (De techniekmiddagen duren ongeveer 3 uur.

 Roel Jansen & Jochem Helmink

Vragen over metal skills?

Charon helpt je graag verder

Metal Skills (kids)

Op een enthousiaste manier
kennis maken met metaal.

Bekijk onze workshops