Boomkweker-Rack

Met behulp van de Boomkweker-Rack kunnen bomen met kluit goed en gemakkelijk worden opgeslagen. De pallet is standaard thermisch verzinkt en voorzien van een gaas-mat waar de kluit stevig opgezet kan worden. Bijbehorende staanders kunnen op een gewenste lengte geproduceerd worden.

Standaard afmetingen van deze pallets zijn:

  • Tree-rack klein 1500 x 1200 (buitenwerks incl. cup ) Totaal +/- 45 kg per pallet.
  • Tree-rack groot 2000 x 1200 (buitenwerks incl. cup) Totaal +/- 56 kg per pallet.

De pallets zijn vervaardigd uit stevige rechthoek koker 60x30x2mm, met daaronder 4 stapelcups Ø 120x100mm, met daarboven aangelaste buis Ø 51 x 280mm. Staanders worden geproduceerd uit een Kl.A verzinkte buis Ø 42.6 x2.65mm

Al onze pallets zijn stapelbaar en dus gemakkelijk op te slaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar met de heftruck of palletwagen. Indien de pallets niet in gebruik zijn, zijn ze makkelijk op te bergen en nemen weinig ruimte in beslag.

Voldoen onze huidige ontwerpen niet aan uw wensen neem dan contact met ons op, we zijn sterk in maatwerk en willen graag uw wensen bespreekbaar maken. op onze speciale aanvraagpagina kunt U uw gewenste maatvoering aangeven. Wij zullen dan z.s.m een passende offerte maken.