Multifunctionele Evenementen-Pallet

Voor het Lust Food Truck Festival uit Winterswijk ontwikkelden wij samen met hun een optimale transport oplossing voor de benodigde olievaten, deze vaten worden op de festivals als afvalbakken en statafels gebruikt.

Op het terrein krijgen de transport-pallet vervolgens een tweede functie, waardoor ze minder ruimte in het opslagdepot kwijt zijn en ze veel tijd besparen met de bouw van de torens, die voorheen van Layher werden gebouwd en gedecoreerd werden met banners. Omdat de ringen van Layher het niet toelieten om de banners strak tegen elkaar te maken, werden de hoeken voorzien van kunstklimop dat erg arbeidsintensief was.

LUST Food Truck Festival doet dit jaar 10 locaties aan en dit vergt logistieke efficiëntie. Dit festival kan nu met drie mensen in één tot anderhalve dag worden opgebouwd en in één dag weer worden afgebroken. Al het materiaal wordt in twee vrachten vervoerd.

Tevens hebben we speciale maatwerk pallets gemaakt voor hun rijplaten, tentpalen, masten, banken en tafels.

Wil je ook naar dit supergave en gezellige festival en genieten van, Food, Music, Drinks, Theater, Entertainment…. And More! check hun site voor alle tourdata https://www.lustfestival.com/

Ook opzoek naar een transport oplossing voor uw producten? Neem dan contact met ons op, bellen kan tijdens kantooruren naar 0543-533031. Of stuur een e-mail naar Info@jansenmetalproducts.nl  

Foto’s: Jeroen Schreurs