Stapelpallet voor Elsun premium zonnepanelen.

De in Roden gevestigde firma Elsun gebruikt stalen pallets van Jansen Metal Products B.V. voor de opslag en transport van haar premium zonnepanelen.

De keuze voor metalen pallets is ingegeven door de vraag naar een goed stapelbare en een transportzekere manier voor deze relatief fragiele producten. Daarnaast kan de pallet na gebruik ‘gedemonteerd’ worden door de verticale buizen in een speciaal daarvoor gemaakte ruimte in de bodem te plaatsen. Hiermee hebben de lege pallets een optimale stapelbaarheid en nemen ze een minimale ruimte in. Stalen pallets passen bovendien bij de duurzaamheidsgedachte van de firma Elsun waarbij er zo weinig mogelijk afval wordt geproduceerd en alle materialen zoveel mogelijk recyclebaar zijn.

Zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit bij Elsun Zonnepanelen. Kiezen voor de allerbeste kwaliteit zonnepanelen, is wanneer je kiest voor ELSUN. Hun zonnepanelen staan voor zekerheid over kwaliteit, hoge lineaire opbrengsten en goede garanties.

Voldoen onze huidige ontwerpen niet aan uw wensen neem dan contact met ons op, we zijn sterk in maatwerk en willen graag uw wensen bespreekbaar maken. Op onze speciale aanvraagpagina kunt U uw gewenste maatvoering aangeven. Wij zullen dan zsm een passende offerte maken.

Foto’s: Lion Houkes

Manager Marketing & Sales Support bij Elsun Zonnepanelen