Stalen Stapelrekken op maat

Stapelrekken zijn bekend onder veel namen zoals stapelpallets, stapelracks, stapelboks, mobile racks, transportbokken enzovoort. Maar hoe ze ook genoemd worden ze zijn ontzettend praktisch en duurzaam.

Stapelrekken kunnen gebruik worden om uw werkplek, magazijn of transport ruimte optimaal te benutten. Ook maakt het voorheen onstapelbare producten stapelbaar, denk hierbij aan:

  • Machines
  • Zonnepanelen
  • Stoffen rollen

Of u nu meer ruimte nodig heeft voor van uw distributiecentra of meer opslag nodig heeft in uw logistieke centrum, voor elk doeleinde bestaat er dus een oplossing met een stapelrek. Onze mobiele stapelrekken zijn uitstekend in te zetten in een magazijn voor onder andere:

  • Pallet rekken
  • Bandenstellingen
  • Big bag racks

Alle stapelrekken zijn op maat te maken zodat ze in elke branche gebruikt kunnen worden. De stapelrekken zijn ook nog eens in hoogste verstelbaar door verschillende maten rongen (buizen in hoeken).

Bekijk onze portfolio om alle verschillende branches te zien waar wij stapelrekken hebben geleverd, hier is alles te zien van zonnepanelen tot boomkwekerijen.

Direct offerte aanvragen

Onderaan deze pagina kunt u direct een offerte aanvragen. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn vragen we u om alle onderstaande velden in te vullen. Klik hier om te zien wat wij bedoelen met lengtematen A en B. Dit zijn de maten gemeten tussen de rongen. Ook vragen wij u om aan te geven wat ongeveer het laadvermogen van de stapelrek zal gaan zijn. Dit vragen wij om goed te kunnen beoordelen welke uitvoering het beste bij u past. Ook heeft u keuze uit verschillende Ral-kleuren.

Na aanvraag krijgt u binnen 2 werkdagen een offerte voor een standaardpallet.