• Meer dan 100 jaar
  • Specialisten in metaalbewerking
  • Altijd snelle reacties
  • Maatwerk producten

Transportkarren

Op zoek naar betrouwbare transportoplossingen voor soepele logistiek in uw bedrijf? Bij Jansen Metal Products bieden we een uitgebreid assortiment transportkarren, variërend van standaardmaten voor directe aankoop tot op maat gemaakte modellen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Ontdek hoe onze transportkarren uw interne logistieke processen kunnen optimaliseren.

Standaardmaten: direct beschikbaar in onze webshop

In onze webshop vindt u een breed scala aan standaard transportkarren die direct leverbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om grote platen te transporteren of materialen binnen uw werkruimte te verplaatsen, onze standaardmaten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Kies uit verschillende modellen en vind de perfecte oplossing voor uw dagelijkse logistieke uitdagingen.


Maatwerk transportkarren

Bent u op zoek naar transportkarren die precies voldoen aan uw unieke eisen? Bij Jansen Metal Products bieden we ook maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, materiaalkeuze of extra functionaliteiten, onze ervaren vakmensen staan klaar om transportkarren te ontwerpen die perfect passen bij de behoeften van uw bedrijf. Voor maatwerkmodellen kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzame materialen en kwaliteitsconstructie

Al onze transportkarren, zowel standaardmaten als maatwerk, worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij werken met materialen zoals staal, roestvrij staal (RVS), cortenstaal en aluminium, waardoor onze transportkarren bestand zijn tegen intensief gebruik en langdurige prestaties leveren.

Expertise in metaalbewerking voor uw logistieke efficiëntie

Met meer dan een eeuw aan ervaring in metaalbewerking begrijpen we de eisen van moderne logistiek. Onze transportkarren zijn ontworpen om bij te dragen aan een vlotte workflow en verbeterde efficiëntie in uw bedrijfsprocessen.

Neem contact op voor deskundig advies

Wilt u meer informatie over onze transportkarren of heeft u specifieke eisen voor maatwerkoplossingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde experts staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat. Versnel uw logistieke processen met de duurzame transportkarren van Jansen Metal Products.

Vragen over transportkarren?

Robin helpt je graag verder

Metal Skills (kids)

Op een enthousiaste manier
kennis maken met metaal.

Bekijk onze workshops